pondělí 4. února 2013

Co jste (ne)věděli o partnerech Elementu


Tento týden ve středu máme v Elementu naše výroční setkání, kde budeme probírat stav církve (něco jako přehled minulého roku) a výhled na rok 2013. Na toto setkání se moc těším, je to pro nás příležitost oslavit mnoho příběhů změněných životů a přivítat nové partnery do církve, kteří k nám v posledním roce vstoupili. V posledním období naše nedělní setkání zakoušejí pěkný 20% nárůst oproti srovnatelnému období v loňském roce, a tak je to pro nás také příležitost těšit se na všechny skvělé věci, které nás letos čekají, a za které se modlíme (a někteří postíme) v právě končící třitýdenní Modlitební kampani.

Především, letos v létě oslavíme 10 let! Ale, jak tvrdíme na grafice nového kalendáře Elementu, stále jsme na cestě. Ještě jsme zdaleka nedorazli do cíle.

Každopádně, možná vás zaujme několik statistických údajů o partnerech Elementu. Věděli jste, že:
  • 50% všech partnerů Elementu je ve věku 21-30 let
  • 57% všech partnerů Elementu je svobodných
  • 27% všech partnerů Elementu jsou v Hradci žijící cizinci 
  • 31% všech partnerů Elementu bylo pokřtěno v posledních dvou letech
  • 43% všech partnerů Elementu se stalo partnery v posledních dvou letech

Možná, že i ty se můžeš stát partnerem Elementu. Každý, kdo následuje Ježíše Krista jako svého Pána a Spasitele, je pokřtěn ve vodě na znamení nového života s Kristem, a považuje Element za svou církev, může požádat o zapsání mezi partnery. Pokud chceš více informací nebo chceš udělat tento krok, neváhej nám napsat na info@element.cx. Rádi tě přivítáme jako partnera Elementu.



3 komentáře:

  1. A kdy otevřete pobočku v Praze? Člověk má mít velké cíle, ne? Já jsem křtěný jako katolík a do jisté míry i katolicky věřím, ale to je právě to neštěstí! Někdy mám pocit, že věřící lidi potkám spíš v hospodě, než v katolickém kostele. Líbí se mi v CBH Praha, ale pobočku Elementu bych jistě také navštívil.

    Tak přeju hodně zachráněných, proměněných životů a těším se, že si tu za rok přečtu ještě hezčí statistické údaje!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc, Davide! Kdy bude pobočka v Praze? Kdo ví, třeba dřív, než čekáme :-) Nějací lidé z Prahy už k nám jezdí, takže to není nemožné.

    OdpovědětVymazat
  3. PS. Kdybyste se někdy chtěli podívat z Prahy taky, mohu Vám dát kontakt na našeho přítele, který někdy jede autem a je ochoten vás vzít s sebou. Když tam mi napište do mailu, co je v blogu.

    OdpovědětVymazat