čtvrtek 7. dubna 2011

Zprávy z Japonska

Jak možná víte, Element uspořádal sbírku, kterou společně s dalšími církvemi a Nadačním fondem Nehemia odeslal organizaci Convoy of Hope do Japonska, kde tato organizace pomáhá postiženým sérii živelných katastrof. Dnes jsem od Leoše Cáska, ředitele NF Nehemia, dostal dopis se zprávou o odeslání daru a odkazy na videa. Tady to máte:

Milí bratři,
rád bych vás touto cestou informoval, že Nadační fond Nehemia odeslal prvních 7 000 Euro na pomoc postiženým v Japonsku. Děkuji všem, kdo jste se do sbírky zapojili a pomohli tak zmírnit následky ničivé katastrofy, která na tuto zemi dolehla. Pomoc byla odeslána ve spolupráci s naším partnerem Convoy of Hope, který operuje přímo v Japonsku.

Před několika dny byla vyslána pracovníky CoH loď s nákladem 40 kontejnerů, které obsahovaly více než 50 000 potravinových balíčků, vodu, sušené ovoce a mléko, zdravotnické a hygienické potřeby.
Na místo bylo také vysláno několik pracovních týmů, které spolu s místními partnery zajišťují distribuci této pomoci přímo k postiženým.

“Budeme nadále pokračovat, abychom pomohli naplnit potřeby místních lidí. Také jsme připraveni hledat nejefektivnější způsob pomoci, a to tak, abychom v následujících týdnech a měsících zasáhli co největší počet potřebných.”
Kary Kingsland, vice prezident Convoy of Hope.

Pod těmito odkazy najdete krátké videoreportáže o pomoci pro Japonsko.
http://vimeo.com/21489063
http://vimeo.com/21812270
http://www.youtube.com/watch?v=9VDPy7zJoO4

Pomoc pro Japonsko můžete nadále zasílat na účet 100 113 352/0300, v.s. 7301.

S díky a úctou

Leoš Cásek, DiS.
ředitel

Žádné komentáře:

Okomentovat